Comenzile inregistrate pana in ora 15:00 (in zilele lucratoare) vor fi predate catre curier in aceeasi zi. Va multumim pentru sustinere!
34,99 lei

Ulei de Rosa Mosqueta

Uleiul de Rosa Mosqueta este renumit pentru atenuarea ridurilor si ameliorarea multiplelor semne de imbatranire, acest ulei pretios este folosit pentru a mentine aspectul tanar si luminozitatea naturala a tenului. Este benefic si in caz de cicatrici, cuperoză si vergeturi. Uleiul de Rosa Mosqueta face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: Chile

100 ml. 250 ml.
Clear
1723071432
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Rosa Mosqueta – descriere, recomandari

Uleiul de Rosa Mosqueta este renumit pentru atenuarea ridurilor si ameliorarea multiplelor semne de imbatranire, acest ulei pretios este folosit pentru a mentine aspectul tanar si luminozitatea naturala a tenului. Este benefic si in caz de cicatrici, cuperoză si vergeturi. Uleiul de Rosa Mosqueta face parte din categoria uleiuri vegetale.

Arbustul salbatic Rosa Mosqueta apartine familiei rosaceelor, este asemanator cu macesul nostru, creste insa in Anzii sud-americani. Are tulpina spinoasa si flori clolorate in roz. Dupa ofilirea si caderea florilor raman fructele (macese) de culoare rosie, in interiorul carora se gasesc semintele din care se extrage acest ulei pretios. Apartine aceleiasi specii cu macesul nostru insa acest soi de Chile – sau Trandafir Chilian cum se mai numeste, difera prin concentratia in compusi activi: carotenoide, vitamina E, K și F (acid linoleic și linolenic).

Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut pentru capacitatea de ameliorare a cicatricilor rezultate dupa rani, leziuni acneice sau operatii chirurgicale. Aplicarea regulata a acestui ulei stimuleaza procesul natural de regenerare a pielii, producerea de colagen si elastina, refacerea membranei celulare, estomparea ridurilor si refermizarea pielii.

Alte denumiri
  • rosa moschata;
  • rosehip oil;
  • rosa rubiginosa;
  • ulei de macese;
  • ulei de trandafir chilian.
Metoda de obtinere
  • prin presare la rece din semintele fructului, urmata de filtrare.
Proprietati organoleptice
  • lichid clar, culoare galbuie, vascozitate medie, miros fin specific.
Profil de acizi grasi
  • Acid oleic (C18:1) 18%
  • Acid linoleic (C18:2) 44%
  • Acid linolenic (C18:3) 38%
Ingrediente (INCI)
  • rosa moschata seed oil.

Tara de origine: Chile

Proprietatile uleiului de rosa mosqueta

Proprietatile uleiului de rosa mosqueta

  • regenerator, favorizeaza reinnoirea tesutului cutanat;
  • cicatrizant, recunoscut pentru imbunatatirea aspectului si texturii pielii, stimuleaza refacerea epidermei;
  • anti-age si antioxidant, intarzie imbatranirea pielii si reduce efectele de photoaging (foto-imbatranire);
  • imbunatateste fermitatea pielii, reda supletea, elasticitatea si tonusul tesutului cutanat;
  • emolient si protector al barierei hidrolipidice a pielii.

Recomandari, aplicatii produs

Recomandari, aplicatii produs

  • este un ulei ce aduce beneficii oricarui tip de ten;
  • cicatrici rezultate in urma acneei, arsurilor, varicelei, postoperatorii, rani vindecate inestetic;
  • piele matura, devitalizata, ridata;
  • piele lipsita de elasticitate si tonus;
  • ten uscat, deshidratat;
  • ten imbatranit prematur, piele afectata de semne ale fotoimbatranirii, daune UV de la expunerea exagerata la soare;
  • prevenirea si ameliorarea vergeturilor;
  • cuperoza, eczeme;
  • dupa ras, dupa epilare, pentru calmarea si regenerarea pielii.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, de preferinta sub 19°C, ferit de razele solare.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Profil de acizi grasi

Profil de acizi grasi

  • Acid oleic (C18:1) 18%
  • Acid linoleic (C18:2) 44%
  • Acid linolenic (C18:3) 38%

Mod de utilizare in cosmetica a uleiului de rosa mosqueta

Mod de utilizare in cosmetica a uleiului de rosa mosqueta

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele;
  • combinat cu alte uleiuri vegetale, uleiuri esentiale si active cosmetice pentru un ser facial sau un ulei de masaj facial;
  • simplu sau in amestec cu active specifice pentru aplicatii locale cu efect cicatrizant;
  • ca ingredient in preparate cosmetice pentru fata: creme de zi si de noapte, lotiuni, seruri, masti;
  • ca ingredient in preparate cosmetice pentru corp: balsamuri, creme, lapte de corp, unt de corp;
  • formularea preparatelor pentru probleme specifice ale pielii;
  • in tratamente anti-aging.

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Rosa moschata seed oil

Clasificare

Grad cosmetic

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Lichid, Portocaliu, Vascozitate medie

Textura

Medium

Miros / Aroma

Caracteristic, Slab

Proprietati

Anti-aging, Antirid, Cicatrizant, Regenerator

Indicatii

Cicatrici, Linii fine, Riduri, Vergeturi

Aplicatii

Bust, Contur ochi, Piele lasata, Ten matur, Ten uscat

Ten

Creme de fata, Creme pentru ochi, Tratamente, Uleiuri faciale

Corp

Creme, Emulsii, Uleiuri de corp, Unturi de corp

Ingrijire solara

Creme, Uleiuri de plaja

Tip de ten

Matur, Normal, Uscat

Tara de origine

Chile

Info colaborare B2B

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de rosa mosqueta (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-macese-flory-100ml

Ulei de Rosa Mosqueta

5.00
1 Review, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

1 Review

  1. Ionela
    (achizitie verificata)
    Foarte bun

    Chiar imi place si este foarte bun acest ulei, pentru mine.
    Calitate buna, pret ok.

5.00
1 Review, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.