Toate comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi (in zilele lucratoare, de luni-vineri).
21,99 lei 34,99 lei

Ulei de Ricin Bio virgin

Uleiul de Ricin Bio virgin este renumit pentru proprietatile de regenerare si fortificare a parului, genelor si sprancenelor, este apreciat si pentru efectul de stimulare a cresterii parului. Asigura unghii mai rezistente, hraneste si hidrateaza tegumentele. Este un ulei des regasit in compozitiile de machiaj. Uleiul de Ricin face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: India

Comanda acum produsul favorit si castiga in contul tau pana la 15 puncte.
100 ml. 250 ml.
Clear
1723071431
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Ricin – descriere, recomandari

Uleiul de Ricin Bio virgin este renumit pentru proprietatile de regenerare si fortificare a parului, genelor si sprancenelor, este apreciat si pentru efectul de stimulare a cresterii parului. Asigura unghii mai rezistente, hraneste si hidrateaza tegumentele. Este un ulei des regasit in compozitiile de machiaj. Uleiul de Ricin face parte din categoria uleiuri vegetale.

Ricinul este o planta anuala ornamentala, raspandita in zonele tropicale dar și in cele cu climat temperat. Tulpina are culoare verde sau rosie, florile sunt de un rosu intens, iar fructul este o capsula ce contine 3 seminte bogate in ulei. Uleiul de ricin mai este cunoscut si sub denumirea de ”castor oil” si este un ulei dens, vascos, bogat in acizi grasi. Datorita texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenti in produsele de machiaj.

Metoda de obtinere
  • prin presare la rece din semintele crude.
Calitate
  • produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert.
Pe piele
  • absorbtie lenta, senzatie grasa.
Proprietati organoleptice
  • lichid clar, culoare galbuie, vascozitate ridicata, aproape inodor.
Profil acizi grasi
  • Acid palmitic (C 16:0) 2%
  • Acid stearic (C 18:0) 3%
  • Acid oleic (C 18:1) 3%
  • Acid linoleic (C 18:2) 5%
  • Acid linolenic (C 18:3) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 1%
  • Acid ricinoleic 85%
Ingrediente (INCI)
  • ricinus communis seed oil;
  • 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica;
  • produs natural și organic certificat de ECOCERT.

Tara de origine: India

Proprietatile uleiului de Ricin

  • este unul dintre cele mai vascoase uleiuri vegetale;
  • fortifiant pentru par, gene, unghii;
  • promoveaza cresterea parului;
  • emolient si nutritiv;
  • antibacterian datorita continutului in acid ricinoleic;
  • antipigmentar;
  • usor cicatrizant si calmant;
  • bun dispersant pentru pigmenti si confera luciu produselor de machiaj (ruj);
  • fortifica parul, unghiile, genele si sprancenele favorizand cresterea acestora;
  • regenerator pentru parul uscat, tern, tratat chimic.

Recomandari, aplicatii produs

  • ingrijirea si regenerarea parului;
  • fortificarea parului, a genelor si sprancenelor;
  • in tratamente pentru combaterea caderii parului;
  • ingrijirea pielii afectate de fisuri, crapaturi, iritatii;
  • ameliorarea petelor pigmentare, a petelor de varsta si de sarcina;
  • formularea demachiantelor fiind delicat si bun solvent pentru pigmenti;
  • intretinerea unghiilor, unghii crapate, casante sau care se despica;
  • formularea compozitiilor de machiaj.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Profil de acizi grasi

  • Acid palmitic (C 16:0) 2%
  • Acid stearic (C 18:0) 3%
  • Acid oleic (C 18:1) 3%
  • Acid linoleic (C 18:2) 5%
  • Acid linolenic (C 18:3) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 1%
  • Acid ricinoleic 85%

Mod de utilizare in cosmetica a uleiului de Ricin

  • cu apa de albastrele pentru formularea unui demachiant bifazic;
  • cu ulei de crin alb si ulei esențial de morcov pentru estomparea petelor pigmentare;
  • cu ulei de cocos si ulei esential de cedru atlas pentru o masca de par;
  • cu ulei de jojoba si ulei esential de ylang-ylang pentru par uscat, cu varfuri despicate;
  • cu ulei esential de tea tree, palmarosa sau dafin pentru preparate antimatreata;
  • cu ulei esential de lamaie pentru ingrijirea unghiilor.

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Ricinus Communis Seed Oil

Clasificare

Grad cosmetic

Metoda de obtinere

Presat la rece, Nerafinat, Filtrare

Partea plantei

Seminte

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Clar, Galbui, Lichid, Usor galbui, Vascos

Textura

Grasa/bogata

Miros / Aroma

Caracteristic, Neutru, Slab

Dozaj

1 – 100 %

Punct de topire

Lichid la temperatura camerei

Beneficii cheie

Fortifiant capilar, Nutritiv, Emolient

Proprietati

Emolient, Fortifiant capilar, Nutritiv

Indicatii

Fortificare par, Regenerare par

Potrivit pentru

Machiaj, Cosmetica, Sapunuri

Corp

Creme de maini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente

Par

Balsamuri de par, Sampoane solide, Seruri pentru par, Seruri pentru scalp, Tratamente

Tip de par

Cret, Deteriorat, Subtiat, Uscat, Vopsit

Tara de origine

India

Cauti articole despre uleiul de Ricin?

Pe site-ul FLORY.ro gasesti si articole despre uleiurile vegetale cat si despre uleiul de Ricin bio virgin. Click aici pentru a citi un articol - Uleiul de Ricin: Beneficii, utilizari si secrete revelate!

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de ricin (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-ricin-bio-virgin-flory-100ml

Ulei de Ricin Bio virgin

5.00
2 Review-uri, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

2 Review-uri

  1. Georgeta
    (achizitie verificata)
    Excelent pentru par

    Acest ulei de ricin este foarte bun calitativ, mai ales ca-l folosesc pe par, pentru diferite masti de par importiva caderii parului.

  2. Laura S.
    (achizitie verificata)
    Recomand

    Am observat ca ofera rezultate foarte bune acest ulei de ricin inca de la primele utilizari, il folosesc pentru masaje capilare. Este un ulei foarte bun calitativ!

5.00
2 Review-uri, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.