Toate comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi (in zilele lucratoare, de luni-vineri).
-11%
19,03 lei 29,99 lei

Ulei de Orez

Uleiul de Orez are o compozitie interesanta ce imbina fitosteroli, orizanol si acid ferulic, este un ulei cu efect antioxidant, antiimbatranire, calmant si regenerator cutanat, apreciat si pentru textura sa uscata. Se absoarbe usor in piele. Uleiul de Orez face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: India

Comanda acum produsul favorit si castiga in contul tau pana la 13 puncte.
100 ml. 250 ml.
Clear
1723071430
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Orez – descriere, recomandari

Uleiul de Orez are o compozitie interesanta ce imbina fitosteroli, orizanol si acid ferulic, este un ulei cu efect antioxidant, antiimbatranire, calmant si regenerator cutanat, apreciat si pentru textura sa uscata. Se absoarbe usor in piele. Uleiul de Orez face parte din categoria uleiuri vegetale.

Metoda de obtinere
  • prin presare din invelisul bobului proaspat de orez, urmata de extractie si rafinare pentru deceruire, dezodorizare.
Pe piele
  • absorbtie rapida, senzatie uscata.
Proprietati organoleptice
  • lichid uleios clar, culoare galbuie, miros fin specific.
Profil acizi grasi
  • Acid miristic (C 14:0) 1%
  • Acid palmitic (C 16:0) 17%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 1%
  • Acid stearic (C 18:0) 2%
  • Acid oleic (C 18:1) 39%
  • Acid linoleic (C 18:2) 34%
  • Acid linolenic (C 18:3) 3%
  • Acid arahidic (C 20:0) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 1%
  • Acid behenic (C 22:0) 1%
Ingrediente (INCI)
  • oryza sativa bran oil.

Tara de origine: India

Proprietatile uleiului de orez

  • antioxidant remarcabil (tocopherol, tocotrienol, oryzanol);
  • intarzie aparitia semnelor imbatranirii pielii, reduce usor petele de varsta (acid ferulic);
  • anticearcan;
  • circulator, activeaza microcirculatia;
  • restructurant;
  • protejeaza impotriva agresiunilor de mediu (poluare, raze UV);
  • antiimbatranire, antiradicalar;
  • bun penetrant, nu lasa senzatie grasa pe piele.

Recomandari, aplicatii produs

  • potrivit pentru orice tip de ten;
  • ten matur;
  • ten devitalizat, imbatranit;
  • ten asfixic, tern;
  • ten afectat de roseata, cuperoza;
  • piele iritata;
  • contur de ochi;
  • cearcane, ochi umflati.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Profil de acizi grasi

  • Acid miristic (C 14:0) 1%
  • Acid palmitic (C 16:0) 17%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 1%
  • Acid stearic (C 18:0) 2%
  • Acid oleic (C 18:1) 39%
  • Acid linoleic (C 18:2) 34%
  • Acid linolenic (C 18:3) 3%
  • Acid arahidic (C 20:0) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 1%
  • Acid behenic (C 22:0) 1%

Mod de utilizare in cosmetica a uleiului de orez

  • se poate folosi aplicat ca atare pe piele;
  • in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii;
  • pentru formularea cremelor lejere si a serurilor pentru contur de ochi;
  • ca ingredient in cremele anti-aging;
  • ca ingredient in cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur;
  • ca ingredient in emulsii, creme si lapte de corp;
  • ca ingredient in creme pentru pielea iritata, sensibila;
  • pentru formularea cremelor anticuperozice.

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Oryza sativa bran oil

Clasificare

Grad cosmetic

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Lichid, Usor galbui

Textura

Usoara

Miros / Aroma

Caracteristic, Slab

Proprietati

Antioxidant, Antirid, Calmant cutanat, Emolient, Nutritiv

Indicatii

Cearcane, Linii fine, Riduri

Aplicatii

Cosmetica, Machiaj, Masaj

Ten

Creme de fata, Creme pentru ochi, Seruri, Uleiuri faciale

Corp

Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii, Unturi de corp

Par

Balsamuri de par, Seruri pentru par

Tip de ten

Matur, Mixt, Normal, Sensibil, Toate tipurile

Tara de origine

India

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de orez (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-orez-flory-100ml

Ulei de Orez

5.00
1 Review, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

1 Review

  1. Lore Lore
    (achizitie verificata)
    Excelent!

    Il folosesc pentru ten, am un ten uscat iar uleiul de orez isi face treaba, hidrateaza foarte bine.

5.00
1 Review, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.