Toate comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi (in zilele lucratoare, de luni-vineri).
Hot-6%
19,80 lei 34,80 lei

Ulei de Neem Bio virgin

Uleiul de Neem Bio virgin este renumit pentru proprietatile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge. Datorita compozitiei sale speciale, este utilizat in cosmetica pentru ingrijirea pielii cu probleme: acnee, eczeme, psoriazis, infectii, negi, herpes, paduchi, micoze. Uleiul de Neem face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: India

Comanda acum produsul favorit si castiga in contul tau pana la 15 puncte.
100 ml. 250 ml.
Clear
1723071429
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Neem – descriere, recomandari

Uleiul de Neem Bio virgin este renumit pentru proprietatile sale puternic antiparazitare, antibacteriene și insectifuge. Datorita compozitiei sale speciale, este utilizat in cosmetica pentru ingrijirea pielii cu probleme: acnee, eczeme, psoriazis, infectii, negi, herpes, paduchi, micoze. Uleiul de Neem face parte din categoria uleiuri vegetale.

Neemul a fost folosit in India din timpuri stravechi si este mentionat in textele antice ca fiind un arbore sacru, “tamaduitorul tuturor bolilor”. In medicina ayurvedica uleiul de neem este folosit ca panaceu universal. O serie de publicatii știintifice confirma eficacitatea uleiului de neem contra bacteriilor, parazitilor si insectelor.

Arborele Neem este folosit in agricultura ca fertilizator, pesticid si insecticid natural. Este un arbore cu crestere rapida, originar din India, Pakistan si Burma, vesnic verde, care atinge o marime de circa 15-20 de metri, in conditii favorabile poate ajunge pana la 40 de metri. Traieste circa 200 de ani. In conditii nefavorabile isi pierde frunzele pentru a se feri astfel de uscare. Fructele apar prima oara dupa varsta de 4 ani, iar dupa 10 ani arborele furnizeaza in medie 40 kg de fructe care sunt asemanatoare maslinelor.

Este remarcabil faptul ca uleiul de Neem este inofensiv pentru vietatile cu sange cald, substantele continute actioneaza numai asupra sistemului hormonal al insectelor, fiind util contra a sute de daunatori.

Uleiul de Neem este exceptional de bogat dar are un miros greu. Pentru a-i atenua mirosul, acesta va trebui combinat cu alte uleiuri vegetale si/sau uleiuri esentiale de citrice sau menta de pilda. Este indicat sa se prepare intai o cantitate mica din produsul propus, pentru a testa toleranta mirosului destul de neplacut si persistent.

Metoda de obtinere
  • presat la rece din boabele/semintele plantei.
Calitate
  • produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert.
Pe piele
  • absorbtie buna, senzatie destul de uscata.
Proprietati organoleptice
  • la temperatura camerei este vascos, cu aglomerari si usoare sedimente, miros puternic relativ respingator, culoare brun-verzuie.
  • la o usoara incalzire, se fluidifica.
Profil acizi grasi
  • Acid palmitic (C 16:0) 24%
  • Acid stearic (C 18:0) 15%
  • Acid oleic (C 18:1) 44%
  • Acid linoleic (C 18:2) 13 %
  • Acid arahidic (C 20:0) 4%
Ingrediente (INCI)
  • melia azadirachta seed oil;
  • 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica;
  • produs natural și organic certificat de ECOCERT.

Tara de origine: India

Proprietatile uleiului de Neem

  • antibacterian puternic;
  • antifungic potent;
  • antiparazitar pentru piele si scalp;
  • regenerarator cutanat;
  • repulsiv pentru capuse, muste, tantari si purici;
  • inhibitor reproductiv pentru insecte si paraziti;
  • insecticid pentru uz casnic, agricol si veterinar;
  • antibacterian puternic;
  • erbicid pentru uz agricol.

Recomandari, aplicatii produs

  • adjuvant in tratamentul infectiilor cutanate bacteriene sau fungice;
  • ameliorarea problemelor de piele: acnee, eczeme, psoriazis, herpes;
  • vindecarea ranilor minore, negi, eruptii cutanate;
  • ingrijirea pielii afectate de anumiti paraziti, micoze;
  • matreata cauzata de infectii ale scalpului;
  • ingrijirea pielii uscate, crapate sau deteriorate;
  • eliminarea paduchilor, acarienilor;
  • ca insecticid sau repelent de insecte.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Mod de utilizare a uleiului de Neem

  • inclus in compozitii cosmetice in concentrație de 5-20%; se poate utiliza si pur, aplicat local pe piele, pentru cei care-i tolereaza mirosul;
  • se adaugă 1-2 picaturi de ulei de neem in doza zilnica de crema pentru tenul cu probleme;
  • se adauga 4-5 picaturi de ulei de neem in portia de sampon;
  • pentru matreata si infectii ale scalpului: se maseaza scalpul cu un ulei vegetal in care se pun cateva picaturi de neem; se lasa sa actioneze timp de o ora dupa care se spala parul;
  • pentru pielea afectata de acnee: se aplica sub forma de masca alaturi de argila si alte extracte specifice sau ca ingredient intr-un ser ori crema de noapte;
  • ca ingredient in creme emulsionate, uleiuri de corp sau balsamuri;
  • ca ingredient pentru formularea unguentelor cu aplicatie locala;
  • ca repelent de insecte: cateva picaturi intr-o portie de crema amestecata in palma inainte de aplicare; adaugat in procent de cca. 10% intr-un ulei vegetal (susan, caise, migdale, cocos) sau inclus ca ingredient intr-o lotiune;
  • pentru paduchi se prepara o masca de par sub forma de crema emulsionata sau crema anhidra, in care se adauga 5-7% ulei de neem (in emulsie se include la faza grasa); se aplica pe par si scalp si se lasa sa actioneze 20-30 de minute dupa care se spala cu sampon;
  • pentru animalele de casa afectate de purici, capuse sau paraziti: inclus in formula unui sampon in procent de 5-10% sau cateva picaturi in doza de sampon utilizat de regula; nu este toxic chiar daca animalul isi linge blana sau pielea;
  • ca pesticid: se amesteca 50 ml de sapun neutru cu 100 ml ulei de neem si se completeaza cu apa calda pana la 1 litru; solutia se pulverizeaza pe frunzele si trunchiul plantelor, si pe sol, o data pe saptamana; solutia previne dezvoltarea larvelor, respinge afidele, acarienii si diversi gandaci dar nu afecteaza fluturii, buburuzele sau albinele;
  • ca spray impotriva acarienilor: se amesteca 7 ml de ulei de neem cu 50 ml de alcool, amestecul se combina cu 43 ml de apa si se pune intr-un flacon cu pulverizator; pentru un miros mai placut se pot include 1-2 ml de ulei esential de lavanda, geraniu sau palmarosa; inainte de folosire se agita flaconul.

Profil de acizi grasi

  • Acid palmitic (C 16:0) 24%
  • Acid stearic (C 18:0) 15%
  • Acid oleic (C 18:1) 44%
  • Acid linoleic (C 18:2) 13 %
  • Acid arahidic (C 20:0) 4%

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Melia azadirachta seed oil

Status

Cosmos Organic, Ecocert Organic

Clasificare

Grad cosmetic

Metoda de obtinere

Presat la rece, Nerafinat

Partea plantei

Boabe, Miez, Samburi, Seminte

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Lichid, Maroniu, Semi vascos, Tulbure, Vascos

Textura

Grasa/bogata, Medium

Miros / Aroma

Caracteristic, Puternic

Dozaj

1 – 100 %

Proprietati

Antibacterian, Antifungic, Antiiritant, Purifiant, Repelent insecte, Antiseptic

Indicatii

Acnee, Eczeme, Micoze, Psoriazis

Aplicatii

Cosmetica, Menaj, Tratamente

Ten

Masti, Seruri, Tratamente

Corp

Creme de picioare, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente

Par

Balsamuri de par, Seruri pentru scalp, Tratamente

Tip de ten

Acneic

Tip de par

Deteriorat, Subtiat, Uscat

Tara de origine

India

Cauti articole despre uleiul de Neem?

Pe site-ul FLORY.ro gasesti si articole despre uleiurile vegetale cat si despre uleiul de Neem bio virgin. Click aici pentru a citi un articol - Cauti un aliat natural in agricultura? Vezi uleiul de Neem!

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de neem (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-neem-bio-virgin-flory-100ml

Ulei de Neem Bio virgin

5.00
1 Review, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

1 Review

  1. Ramona
    (achizitie verificata)
    Wow

    Multumesc pentru rapiditatea cu care ati onorat comanda! Iar despre produs chiar totul este exact asa cum ma asteptam, ma ajuta foarte mult pentru solutiile de curatat parchetul.

5.00
1 Review, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.