Toate comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi (in zilele lucratoare, de luni-vineri).
-4%
28,55 lei 55,92 lei

Ulei de Migdale Bio virgin

Uleiul de Migdale Bio virgin este unul din cele mai raspandite uleiuri vegetale, apreciat pentru proprietatile sale regeneratoare si hidratante, de ajutor pentru pielea uscata, favorizeaza un aspect sanatos al pielii cu beneficii de calmare, nutritive si protectoare. Uleiul de Migdale face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: Olanda

Comanda acum produsul favorit si castiga in contul tau pana la 23 puncte.
100 ml. 250 ml.
Clear
1723071427
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Migdale – descriere, recomandari

Uleiul de Migdale Bio virgin este unul din cele mai raspandite uleiuri vegetale, apreciat pentru proprietatile sale regeneratoare si hidratante, de ajutor pentru pielea uscata, favorizeaza un aspect sanatos al pielii cu beneficii de calmare, nutritive si protectoare. Uleiul de Migdale face parte din categoria uleiuri vegetale.

Metoda de obtinere
  • prin presare la rece din samburi, miez si boabe, fara etoxilare, fara iradiere, fara ionizare, fara sulfonare, fara hidrogenare.
Calitate
  • ulei bio virgin, ulei presat la rece, grad cosmetic, certificat de Ecocert.
Profil de acizi grasi
  • Acid palmitic (C 16:0) 7%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 1%
  • Acid margaric (C 17:0) 0,2%
  • Acid stearic (C 18:0) 3%
  • Acid oleic (C 18:1) 71%
  • Acid linoleic (C 18:2) 18%
  • Acid linolenic (C 18:3) 0,4 %
  • Acid arahidic (C 20:0) 0,2 %
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 0,3 %
  • Acid behenic (C 22:0) 0,2%
  • Acid erucic (C 22:1) 0,1%
Ingrediente (INCI)
  • Prunus amygdalus dulcis oil;
  • 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica;
  • produs natural și organic certificat de ECOCERT.

Tara de origine: Olanda

Proprietatile uleiului de migdale

  • ulei versatil, poate fi folosit din cap pana in picioare;
  • asigura repararea barierei cutanate, reepitelizant;
  • inmoaie si hidrateaza;
  • hraneste si protejeaza;
  • favorizeaza elasticitatea pielii;
  • se intinde bine pe piele;
  • aduce usurare pentru pielea iritata si uscata.

Recomandari, aplicatii produs

  • poate fi aplicat ca atare pe piele si par;
  • combinat cu alte uleiuri si unturi vegetale, uleiuri esentiale si active liposolubile;
  • poate fi utilizat pentru o gama larga de formulari cosmetice​;
  • ca ingredient pentru formulari de ingrijire a feței, a buzelor, a corpului, a bebelusilor, pentru machiaj, pentru ingrijirea unghiilor si a cuticulelor;
  • ideal sau pentru ingrijirea pielii uscate si delicate;
  • este un bun ulei de baza, bine adaptat pentru a fi utilizat ca ulei de masaj.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Profil de acizi grasi

  • Acid palmitic (C 16:0) 7%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 1%
  • Acid margaric (C 17:0) 0,2%
  • Acid stearic (C 18:0) 3%
  • Acid oleic (C 18:1) 71%
  • Acid linoleic (C 18:2) 18%
  • Acid linolenic (C 18:3) 0,4 %
  • Acid arahidic (C 20:0) 0,2 %
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 0,3 %
  • Acid behenic (C 22:0) 0,2%
  • Acid erucic (C 22:1) 0,1%

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Prunus amygdalus dulcis oil

Clasificare

Grad cosmetic

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Clar, Galbui, Lichid

Textura

Grasa/bogata

Miros / Aroma

Caracteristic

Proprietati

Emolient, Hidratant, Nutritiv, Protector

Indicatii

Fortificare par

Aplicatii

Cosmetica, Par toate tipurile, Piele toate tipurile

Corp

Balsamuri, Creme de maini, Uleiuri de masaj, Unguente

Par

Balsamuri de par, Sampoane solide, Seruri pentru par, Seruri pentru scalp, Tratamente

Tip de par

Cret, Deteriorat, Subtiat, Uscat, Vopsit

Tara de origine

Olanda

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de migdale (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

Ulei de Migdale Bio Virgin 100 ml, Flory

Ulei de Migdale Bio virgin

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

0 Review-uri

Fii primul care scrie un review.

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.