Toate comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi (in zilele lucratoare, de luni-vineri).
19,99 lei 36,00 lei

Ulei de Macadamia Bio virgin

Uleiul de Macadamia virgin este un ulei usor cu textura placuta, este nutritiv, emolient si actioneaza pentru refacerea integritatii cutanate. Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor si restructurarea pielii degradate. Este usor absorbit de piele si nu lasa pelicula grasa. Uleiul de Macadamia virgin face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: Kenia

Comanda acum produsul favorit si castiga in contul tau pana la 15 puncte.
100 ml. 250 ml.
Clear
1723071425
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Macadamia – descriere, recomandari

Uleiul de Macadamia Bio virgin este un ulei usor cu textura placuta, este nutritiv, emolient si actioneaza pentru refacerea integritatii cutanate. Recunoscut pentru ameliorarea vergeturilor, a cicatricilor si restructurarea pielii degradate. Este usor absorbit de piele si nu lasa pelicula grasa. Uleiul de Macadamia virgin face parte din categoria uleiuri vegetale.

Uleiul extras din nucile de macadamia are un profil interesant de acizi grasi esentiali, este o bogata sursa de acid palmitoleic, astfel ajuta la intarzierea imbatranirii pielii, actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii cutante. Este un ulei cu o absorbtie rapida, hranitor, calmant si o buna baza pentru felurite preparate cosmetice de ingrijire a pielii si parului.

Metoda de obtinere
  • prin presarea la rece a nucilor de macadamia.
Pe piele
  • absorbtie rapida, senzatie destul de uscata.
Proprietati organoleptice
  • lichid clar galbui, vascozitate medie, miros fin asemanator cu cel de alune.
Profil de acizi grasi
  • Acid lauric (C 12:0) 1%
  • Acid miristic (C 14:0) 2%
  • Acid palmitic (C 16:0) 9%
  • Acidul palmitoleic (C 16:1) 20%
  • Acid stearic (C 18:0) 4%
  • Acid oleic (C 18:1) 53%
  • Acid linoleic (C 18:2) 3%
  • Acid linolenic (C 18:3) 1%
  • Acid arahidic (C 20:0) 2%
  • Acidul eicosenoic (C 20:1) 2%
  • Acid behenic (C 22:0) 1%
  • Acid erucic (C 22:1) 1%
  • Acid lignoceric (C 24:0) 1%
Ingrediente (INCI)
  • macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil;
  • grad cosmetic.

Tara de origine: Kenia

Proprietatile uleiului de macadamia

  • bine absorbit de piele, nu lasa pelicula grasa;
  • contribuie la buna functionare a barierei hidrolipidice a pielii;
  • restructurant, usor cicatrizant;
  • reduce mancarimile, roseata si iritatiile;
  • contribuie la regenerarea tesuturilor;
  • catifelant, confera finete pielii;
  • protector capilar si cutanat;
  • hranitor, emolient;
  • prin masaj, favorizeaza micro-circulatia si tonifica sistemul limfatic.

Recomandari, aplicatii produs

  • este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten;
  • pielea imbatranita, ridata, sensibila;
  • vergeturi, in special preventiv;
  • cuperoza si probleme circulatorii, picioare grele;
  • piele iritata, crapata, aspra, agresata;
  • ingrijirea buzelor;
  • ca baza pentru masaj facial si corporal, favorizand absorbtia in piele a principiilor active;
  • protectia parului fata de daunele factorilor de mediu;
  • mentinerea culorii parului.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Profil de acizi grasi

  • Acid lauric (C 12:0) 1%
  • Acid miristic (C 14:0) 2%
  • Acid palmitic (C 16:0) 9%
  • Acidul palmitoleic (C 16:1) 20%
  • Acid stearic (C 18:0) 4%
  • Acid oleic (C 18:1) 53%
  • Acid linoleic (C 18:2) 3%
  • Acid linolenic (C 18:3) 1%
  • Acid arahidic (C 20:0) 2%
  • Acidul eicosenoic (C 20:1) 2%
  • Acid behenic (C 22:0) 1%
  • Acid erucic (C 22:1) 1%
  • Acid lignoceric (C 24:0) 1%

Mod de utilizare in cosmetica a uleiului de macadamia

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele si par;
  • inclus in compozitii cosmetice ca ingredient, pentru: creme, lotiuni, seruri, masti, balsamuri, uleiuri de masaj facial;
  • ca ingredient in demachiante, produse de machiaj, fond de ten;
  • ca baza pentru formularea uleiurilor de masaj corporal;
  • alaturi de ingrediente specifice pentru prepararea de creme si uleiuri pentru prevenirea vergeturilor;
  • ca ingredient in balsamuri si creme pentru drenaj limfatic;
  • aplicat pe par ca atare, in special pe varfuri, simplu sau ca baza pentru un ser;
  • ca ingredient in preparatele de ingrijire capilara sub forma de creme sau balsamuri, pentru hranire si protejarea culorii.

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Macadamia integrifolia/tetraphylla seed oil

Clasificare

Grad cosmetic

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Clar, Galbui, Lichid

Textura

Medium

Miros / Aroma

Caracteristic, Slab

Proprietati

Emolient, Nutritiv, Reparator

Indicatii

Vergeturi

Aplicatii

Cosmetica, Machiaj, Masaj, Piele toate tipurile

Ten

Balsamuri, Creme de fata, Creme pentru ochi, Demachiante, Uleiuri faciale

Corp

Balsamuri, Creme, Creme de maini, Emulsii, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Unturi de corp

Ingrijire solara

Produse dupa plaja

Tip de ten

Mixt, Normal, Sensibil, Uscat

Tara de origine

Kenia

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de macadamia (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-macadamia-flory-100ml

Ulei de Macadamia Bio virgin

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

0 Review-uri

Fii primul care scrie un review.

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.