Toate comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi (in zilele lucratoare, de luni-vineri).
Hot
28,99 lei 50,99 lei

Ulei de Jojoba Bio virgin

Uleiul de Jojoba Bio virgin are o compozitie asemanatoare sebumului uman si astfel, o compatibilitate deosebita cu pielea si parul. Patrunde cu ușurinta in piele si nu lasa pelicula grasa fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Protejeaza impotriva deshidratarii, este emolient, intareste bariera hidrolipidica a pielii. Imbunatateste vitalitatea si aspectul parului. Uleiul de Jojoba Bio virgin face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: Panama

Comanda acum produsul favorit si castiga in contul tau pana la 21 puncte.
100 ml. 250 ml.
Clear
1723071423
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Jojoba – descriere, recomandari

Uleiul de Jojoba Bio virgin are o compozitie asemanatoare sebumului uman si astfel, o compatibilitate deosebita cu pielea si parul. Patrunde cu ușurinta in piele si nu lasa pelicula grasa fiind potrivit pentru toate tipurile de ten. Protejeaza impotriva deshidratarii, este emolient, intareste bariera hidrolipidica a pielii. Imbunatateste vitalitatea si aspectul parului. Uleiul de Jojoba Bio virgin face parte din categoria uleiuri vegetale.

Metoda de obtinere
  • prin presare la rece a semintelor.
Calitate
  • produs cosmetic natural si organic certificat.
Proprietati organoleptice
  • lichid clar galbui, miros usor caracteristic, vascozitate medie.
Pe piele
  • absorbtie rapida, senzatie uscata.
Profil acizi grasi
  • Acid palmitic (C 16:0) 3%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 75%
  • Acid behenic (C22:0) 1%
  • Acid erucic (C22:1) 16%
  • Acid tetracosenoic (C24:1) 4%
Ingrediente (INCI)
  • simmondsia chinensis seed oil;
  • 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica;
  • produs natural și organic certificat de ECOCERT Greenlife.

Tara de origine: Panama

Proprietatile uleiului de Jojoba

  • protector al filmului hidrolipidic al pielii;
  • protejeaza pielea de deshidratare;
  • emolient si nutritiv in profunzime;
  • mentine supletea si elasticitatea pielii;
  • echilibrant al secretiei de sebum;
  • catifeleaza si netezeste pielea;
  • favorizeaza patrunderea principiilor active in piele.

Recomandari, aplicatii produs

  • este adecvat pentru ingrijirea oricarui tip de piele, a parului si unghiilor;
  • ingrijirea tenului gras, mixt, normal sau uscat;
  • imbunatatirea conditiei pielii uscate, deshidratate, devitalizate;
  • ingrijirea pielii sensibile, fragile, delicate, inclusiv cea a copiilor;
  • mentinerea supletii si elasticitatii pielii;
  • atenuarea ridurilor, intarzierea imbatranirii cutanate;
  • ingrijirea si regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritatii;
  • ingrijirea pielii din zona ochilor;
  • pentru formularea compozitiilor de machiaj;
  • hranirea si echilibrarea scalpului;
  • infrumusetarea si netezirea firelor de par, ingrijirea parului casant, uscat sau deteriorat.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Mod de utilizare in cosmetica a uleiului de Jojoba

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele sau par;
  • aplicat pur pe piele pentru demachiere sau ingrijire, inclusiv dupa epilare sau barbierit;
  • combinat cu alte uleiuri vegetale si uleiuri esentiale, pentru masaj facial sau corporal;
  • ca ingredient in compozitii cosmetice: creme, lotiuni, seruri, lapte de corp, unt de corp;
  • ca baza pentru formularea compozitiilor de ingrijire a pielii afectate de eczeme, psoriazis, iritatii, in special datorita similitudinii cu sebumul uman;
  • nediluat sau combinat cu uleiuri specifice pentru ingrijirea unghiilor si a cuticulelor;
  • aplicat pe par ca atare sau ca ingredient pentru masti si creme capilare, balsam de par, ser pentru varfuri;
  • ca baza pentru parfumuri uleioase;
  • ca baza pentru facilitarea patrunderii in piele a principiilor active din alte ingrediente.

Profil de acizi grasi

  • Acid palmitic (C 16:0) 3%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 75%
  • Acid behenic (C22:0) 1%
  • Acid erucic (C22:1) 16%
  • Acid tetracosenoic (C24:1) 4%

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate 0,28 kg
Dimensiuni 5 × 5 × 15 cm
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Simmondsia chinensis seed oil

Alte denumiri

Ceara de Jojoba, Jojoba Gold

Clasificare

Grad cosmetic

Metoda de obtinere

Presat la rece

Partea plantei

Seminte

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Galben auriu, Lichid

Textura

Usoara

Miros / Aroma

Caracteristic, Slab

Proprietati

Emolient

Punct de topire

Lichid la temperatura camerei

Indice saponificare

90 – 98

Indicatii

Linii fine, Riduri

Aplicatii

Masaj, Piele toate tipurile

Ten

Balsamuri, Barbierit/aftershave, Creme de fata, Creme pentru ochi, Seruri, Tratamente, Uleiuri faciale

Corp

Balsamuri, Creme, Creme de maini, Creme de picioare, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente

Par

Balsamuri de par, Lotiuni pentru scalp, Sampoane solide, Seruri pentru par, Seruri pentru scalp, Uleiuri pentru barba

Tip de ten

Acneic, Gras, Matur, Mixt, Normal, Sensibil, Toate tipurile, Uscat

Tip de par

Cret, Deteriorat, Normal, Toate tipurile, Uscat, Vopsit

Tara de origine

Panama

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de jojoba (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-jojoba-bio-virgin-flory-100ml

Ulei de Jojoba Bio virgin

5.00
3 Review-uri, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

3 Review-uri

  1. Marinela Z
    (achizitie verificata)
    Foarte multumita

    Recomand acest ulei minunat! Este nelipsit pentru tenul meu, acest ulei este perfect pentru tenul gras, il folosesc in creme, sapunuri dar mai ales pentru ulei de masaj deoarece are o textura lejera si fina, intra repede in piele cu finete. Nu lasa urme grase.

  2. Georgeta
    (achizitie verificata)
    Recomand

    Uleiul de Jojoba il folosesc pentru par, nu imi simt scalpul uleios sau incarcat. Il folosesc si pe piele si se absoarbe foarte rapid si cu siguranta voi reveni dupa acest ulei si dupa cel de Cocos fractionat. Multumesc foarte mult pentru rapiditatea cu care ati livrat comanda!

  3. Madalina
    (achizitie verificata)
    Bun pentru ten

    Chiar ma ajuta pentru o crema care o folosesc pentru ten, este fin.

5.00
3 Review-uri, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.