Toate comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi (in zilele lucratoare, de luni-vineri).
Hot-10%
34,00 lei 47,84 lei

Ulei de Cocos fractionat / Caprilis

Uleiul de cocos fractionat sau caprilis este un emolient non-gras, foarte usor, penetrant si foarte stabil. Este versatil, se poate include in felurite preparate cosmetice, este potrivit si pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupa porii si este extrem de placut pe piele.

Este obtinut exclusiv din ulei de cocos, fara ulei de palmier sau rapita.

Tara de origine: Germania

Comanda acum produsul favorit si castiga in contul tau pana la 20 puncte.
100 ml. 250 ml.
Clear
1723071412
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Cocos fractionat, caprilis – descriere, recomandari

Uleiul de Cocos fractionat sau caprilis este un emolient non-gras, foarte usor, penetrant si foarte stabil. Este versatil, se poate include in felurite preparate cosmetice, este potrivit si pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupa porii si este extrem de placut pe piele. Acest produs face parte din categoria uleiuri vegetale.

Proprietati organoleptice
  • lichid clar aproape inodor, incolor, cu vascozitate redusa.
Pe piele
  • se absoarbe rapid in piele, are textura usoara, nu lasa pelicula grasa sau lucioasa.
Profil acizi grasi
  • Acid caproic (C6:0) 2%
  • Acid caprilic (C8:0) 54%
  • Acid capric (C10:0) 40%
  • Acid lauric (C12:0) 3%
  • Acid miristic (C14:0) 1%
Ingrediente (INCI)
  • caprylic/capric triglycerides.

Tara de origine: Germania

Proprietatile uleiului de Cocos fractionat

  • are o textura foarte usoara si matasoasa;
  • se simte extrem de placut pe piele;
  • este incolor, are miros neutru si este fluid la temperatura camerei;
  • este potrivit pentru toate tipurile de ten;
  • imbunatateste penetrarea substantelor active in piele;
  • nu astupa porii, nu formeaza un strat gras pe piele, nu este comedogen;
  • spre deosebire de uleiul de cocos, nu isi schimba vascozitatea la variatiuni de temperatura;
  • se emulsifica usor;
  • este foarte stabil oxidativ, suporta incalzirea;
  • lasa luciu minim pe piele, un aspect satinat;
  • este obtinut exclusiv din ulei de cocos, fara ulei de palmier sau rapita;

Recomandari, aplicatii produs

  • este versatil, poate fi folosit intr-o mare varietate de produse cosmetice;
  • combinat cu uleiuri vegetale mai grase pentru a le imbunatati textura si senzatia pe piele;
  • ca ingredient in creme, emulsii, lotiuni, seruri uleioase, balsamuri pentru ingrijirea tenului și corpului;
  • ingrijirea tenului mixt sau gras;
  • creme ”oil-free”, fond de ten, BB cream, CC cream;
  • demachiant bifazic, lapte demachiant;
  • pentru formularea produselor de plaja si ”after-sun”;
  • ca ingredient pentru compoziții destinate ingrijirii mainilor si unghiilor;
  • in produse de ingrijire a buzelor si de machiaj;
  • pentru formularea produselor de ingrijire a parului: balsamuri si creme capilare, seruri de par;

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Profil de acizi grasi

  • Acid caproic (C6:0) 2%
  • Acid caprilic (C8:0) 54%
  • Acid capric (C10:0) 40%
  • Acid lauric (C12:0) 3%
  • Acid miristic (C14:0) 1%

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate 0,28 kg
Dimensiuni 5 × 5 × 15 cm
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Caprylic/capric triglycerides

Alte denumiri

Ulei de cocos fractionat

Clasificare

Grad cosmetic

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Clar, Lichid, Vascozitate scazuta

Textura

Usoara

Miros / Aroma

Neutru

Dozaj

1 – 100 %

Punct de topire

Lichid la temperatura camerei

Indice saponificare

325 – 345

Proprietati

Emolient, Hidratant

Aplicatii

Aromaterpie, Cosmetica, Machiaj, Masaj, Par toate tipurile, Piele toate tipurile, Protectie solara, Ten gras

Ten

Barbierit/aftershave, Creme de fata, Creme pentru ochi, Demachiante, Seruri, Uleiuri faciale

Corp

Balsamuri, Creme, Creme de maini, Creme de picioare, Emulsii, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii, Unturi de corp

Par

Seruri pentru par, Uleiuri pentru barba

Ingrijire solara

Creme, Uleiuri de plaja

Tara de origine

Germania

Cauti articole despre uleiul de Cocos?

Pe site-ul FLORY.ro gasesti si articole despre uleiurile vegetale cat si despre uleiul de Cocos. Click aici pentru a citi un articol - Uleiul de cocos – Istorie, primele intrebuintari si beneficiile pentru organism!

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de cocos fractionat - caprilis (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

Ulei de Cocos fractionat / Caprilis 100 ml, Flory

Ulei de Cocos fractionat / Caprilis

5.00
7 Review-uri, 1 Q&A
100%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

7 Review-uri

  1. Marinela Z
    (achizitie verificata)
    Recomand

    Promptitudine si profesionalism! Recomand!
    Un ulei fractionat de cocos de buna calitate, mi se pare perfect pentru blenduri, il folosesc impreuna cu uleiurile esentiale si pentru masajele limfatice. Are o calitate foarte buna si il pot folosi atat pentru masaj cat si pentru multe creme pentru ten si corp.

    Acord 5 stele acestui produs si il recomand cu mare drag!
    Voi reveni cu o noua comanda!

  2. Georgeta
    (achizitie verificata)
    Perfect!

    Am achizitionat acest ulei la recomandarea unei prietene si il folosesc ca ulei de masaj si in combinație cu uleiuri esentiale. Il recomand cu mare incredere! Este un ulei excelent, un ulei foarte fin, fara miros si se absoarbe excelent in piele.

  3. Laura S.
    (achizitie verificata)
    Calitate foarte buna!

    Imi place acest ulei de cocos deoarece nu are miros si nici culoare, hidrateaza foarte bine si nu este gras. Il folosesc pentru o crema de fata.

  4. Irina
    (achizitie verificata)
    Excelent

    Pretul este excelent pentru calitatea oferita.
    Nu se simte nici un miros si chiar hidrateaza foarte placut pielea, nu este un ulei care sa-mi lase pielea grasa.

  5. Madalina
    (achizitie verificata)
    Perfect pentru masaj

    Este un ulei foarte fin si placut pe piele.

  6. Lore Lore
    (achizitie verificata)
    Super!

    Este perfect pentru masaj, il ador 🙂 Recomand!

  7. Raluca
    (achizitie verificata)
    Imi place foarte mult!

    Imi place enorm acest ulei caprilis, calitate foarte buna!

5.00
7 Review-uri, 1 Q&A
100%
0%
0%
0%
0%

1 Intrebare

  1. Ramona

    La cantitati de 100 ml. cand va intra din nou in stoc?

    1. administrator

      Buna Ramona! Incepand de maine dimineata gasesti si in cantitatea dorita de 100 ml. Iti multumim pentru interesul acordat!
      Cu drag,
      Echipa FLORY.ro

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.