Toate comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi (in zilele lucratoare, de luni-vineri).
-32%
33,09 lei 50,85 lei

Ulei de Tamanu

Uleiul de Tamanu este un ulei valoros și foarte activ, cu activitate antiinflamatoare regenerativa, deosebit de adecvat pentru a fi utilizat in formulari revitalizante pentru ingrijirea pielii si a parului, pentru imbunatatirea diferitelor afectiuni ale pielii si remedierea pielii uscate, deteriorate si descuamate. Uleiul de Tamanu face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: Vietnam

Comanda acum produsul favorit si castiga in contul tau pana la 21 puncte.
100 ml. 250 ml.
Clear
1723071435
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Tamanu – descriere, recomandari

Uleiul de Tamanu este un ulei valoros și foarte activ, cu activitate antiinflamatoare regenerativa, deosebit de adecvat pentru a fi utilizat in formulari revitalizante pentru ingrijirea pielii si a parului, pentru imbunatatirea diferitelor afectiuni ale pielii si remedierea pielii uscate, deteriorate si descuamate. Uleiul de Tamanu face parte din categoria uleiuri vegetale.

Metoda de obtinere
  • prin presare la rece din seminte, nerafinat, fara etoxilare, fara iradiere, fara ionizare, fara sulfonare, fara hidrogenare.
Calitate
  • ulei presat la rece, grad cosmetic, natural index ISO 16128:Natural 1.0.
Profil de acizi grasi
  • Acid palmitic (C 16:0) 14%
  • Acid stearic (C 18:0) 14%
  • Acid oleic (C 18:1) 38%
  • Acid linoleic (C 18:2) 31%
  • Acid arahidic (C 20:0) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 1%
  • Acid behenic (C 22:0) 1%
Ingrediente (INCI)
  • Calophyllum Inophyllum Seed Oil.

Tara de origine: Vietnam

Proprietatile uleiului de tamanu

  • asigura o activitate antiinflamatoare;
  • hidratant, hranitor;
  • calmeaza iritatiile pielii;
  • inmoaie si protejeaza pielea uscata;
  • diminueaza senzatia de disconfort a pielii uscate, sensibile, deteriorate;
  • favorizeaza vindecarea pielii si regenerarea celulara;
  • ajuta la reducerea rosetii cicatricilor si a rugozitatii.

Recomandari, aplicatii produs

  • nu se recomanda aplicarea ca atare pe piele sau pe par;
  • combinat cu alte uleiuri si unturi vegetale, uleiuri esentiale si active liposolubile;
  • poate fi utilizat pentru o gama larga de formulari cosmetice​;
  • potrivit pentru a fi utilizat in special in formulele de ingrijire regeneratoare a pielii si a parului, pentru a imbunatati diverse afectiuni ale pielii si pentru ameliorarea pielii uscate si descuamate.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.
Date de siguranta, precautii in utilizare:

  • numai pentru uz cosmetic;
  • nu se recomanda in timpul sarcinii;
  • nu se aplica la copii sub 3 ani;
  • nu se recomanda asocierea cu tratamente anticoagulante.

Profil de acizi grasi

  • Acid palmitic (C 16:0) 14%
  • Acid stearic (C 18:0) 14%
  • Acid oleic (C 18:1) 38%
  • Acid linoleic (C 18:2) 31%
  • Acid arahidic (C 20:0) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 1%
  • Acid behenic (C 22:0) 1%

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Calophyllum Inophyllum Seed Oil

Clasificare

Grad cosmetic

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Lichid, Semi-solid, Tulbure, Verzui

Textura

Medium

Miros / Aroma

Caracteristic, Puternic

Proprietati

Antiinflamator, Antiiritant, Cicatrizant, Emolient, Regenerator, Reparator

Indicatii

Cicatrici, Leziuni, Piele atopica, Piele solzoasa, Psoriazis, Rani

Aplicatii

Cosmetica, Tratamente

Corp

Balsamuri, Creme, Creme de maini, Creme de picioare, Emulsii, Uleiuri de corp, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Unturi de corp

Par

Balsamuri de par, Lotiuni pentru scalp, Seruri pentru scalp, Tratamente

Tip de ten

Matur, Mixt, Normal, Sensibil, Uscat

Tip de par

Deteriorat, Normal, Toate tipurile, Uscat, Vopsit

Tara de origine

Vietnam

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de tamanu (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-tamanu-100ml

Ulei de Tamanu

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

0 Review-uri

Fii primul care scrie un review.

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.