Toate comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi (in zilele lucratoare, de luni-vineri).
HotNou
20,22 lei 35,69 lei

Ulei de Struguri

Uleiul de Struguri este un ulei usor ce se absoarbe bine in piele fara a lasa un strat gras, apreciat pentru proprietatile sale benefice in ingrijirea pielii si parului, ajuta la mentinerea aspectului sanatos al pielii, face pielea moale, supla si hidratata. Uleiul de Struguri face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: Franta

Produsele sunt disponibile doar pentru pre-comanda. Livrarile pentru pre-comenzile de Ulei de Struguri se vor face incepand cu data de 01.04.2024.

Comanda acum produsul favorit si castiga in contul tau pana la 15 puncte.
100 ml. 250 ml.
Clear

Disponibil pentru precomandă

1723071417
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Struguri – descriere, recomandari

Uleiul de Struguri este un ulei usor ce se absoarbe bine in piele fara a lasa un strat gras, apreciat pentru proprietatile sale benefice in ingrijirea pielii si parului, ajuta la mentinerea aspectului sanatos al pielii, face pielea moale, supla si hidratata. Uleiul de Struguri face parte din categoria uleiuri vegetale.

Are o textura usoara, nu lasa film gras pe piele. Este o sursa bogata de acid linoleic (omega-6).

Metoda de obtinere
  • prin presare din semintele plantei, urmata de rafinare.
Proprietati organoleptice
  • lichid, clar, galben verzui, vascozitate scazuta, miros slab specific.
Profil acizi grasi
  • Acid miristic (C 14:0) 0,3%
  • Acid palmitic (C 16:0) 8%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 1%
  • Acid stearic (C18:0) 5%
  • Acid oleic (C18:1) 20%
  • Acid linoleic (C18:2) 64%
  • Acid linolenic (C18:3) 1%
  • Acid arahidic (C20:0) 1%
Ingrediente (INCI)
  • vitis vinifera seed oil.

Tara de origine: Franta

Produsele sunt disponibile doar pentru pre-comanda. Livrarile pentru pre-comenzile de Ulei de Struguri se vor face incepand cu data de 01.04.2024.

Proprietatile uleiului de Struguri

  • promoveaza o piele cu aspect sanatos;
  • emolient, hranitor;
  • afinitate excelenta cu pielea si parul;
  • ulei lejer, usor de intins, cu patrundere mare;
  • confera pielii o senzatie matasoasa;
  • hraneste fibra parului.

Recomandari, aplicatii produs

  • poate fi aplicat ca atare pe piele si par;
  • combinat cu alte uleiuri si unturi vegetale, uleiuri esentiale si active liposolubile;
  • poate fi utilizat pentru o gama larga de formulari cosmetice​;
  • foarte potrivit in formulari pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea grasa si mixta, ingrijirea corpului, ingrijirea mainilor, ingrijirea parului fin si fragil, uleiuri de masaj, produse de machiaj.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, de preferinta sub 19°C, ferit de razele solare.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Profil de acizi grasi

  • Acid miristic (C 14:0) 0,3%
  • Acid palmitic (C 16:0) 8%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 1%
  • Acid stearic (C 18:0) 5%
  • Acid oleic (C 18:1) 20%
  • Acid linoleic (C 18:2) 64%
  • Acid linolenic (C 18:3) 1%
  • Acid arahidic (C 20:0) 1%

Mod de utilizare in cosmetica a uleiului de Struguri

  • poate fi aplicat ca atare pe piele si par;
  • combinat cu alte uleiuri si unturi vegetale, uleiuri esentiale si active liposolubile;
  • poate fi utilizat pentru o gama larga de formulari cosmetice​;
  • foarte potrivit in formulari pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea grasa si mixta, ingrijirea corpului, ingrijirea mainilor, ingrijirea parului fin si fragil, uleiuri de masaj, produse de machiaj.

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Vitis Vinifera Seed Oil

Clasificare

Grad cosmetic

Metoda de obtinere

Presare, Rafinare

Partea plantei

Seminte

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Clar, Galben verzui, Lichid, Vascozitate scazuta

Textura

Usoara

Miros / Aroma

Caracteristic, Slab

Dozaj

1 – 100 %

Punct de topire

Lichid la temperatura camerei

Indice saponificare

188 – 194

Proprietati

Emolient, Hidratant, Nutritiv

Indicatii

Linii fine, Riduri

Aplicatii

Cosmetica

Ten

Balsamuri, Barbierit/aftershave, Creme de fata, Creme pentru ochi, Masti, Tratamente, Uleiuri faciale

Corp

Balsamuri, Creme, Creme de maini, Creme de picioare, Emulsii, Lotion bars, Uleiuri de corp, Uleiuri de masaj, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente, Unturi de corp

Par

Balsamuri de par, Lotiuni pentru scalp, Seruri pentru par, Seruri pentru scalp, Tratamente, Uleiuri pentru barba

Ingrijire solara

Creme, Produse dupa plaja

Igiena

Gel de dus

Machiaj

Balsam de buze, Blush, Corector, Fard de ochi, Fond de ten, Mascara, Pudre, Ruj/Gloss, Tus de pleoape

Tip de ten

Acneic, Gras, Matur, Mixt, Normal, Sensibil, Toate tipurile, Uscat

Tip de par

Cret, Deteriorat, Gras, Normal, Subtiat, Toate tipurile, Uscat, Vopsit

Tara de origine

Franta

Info B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de struguri (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-struguri-100ml

Ulei de Struguri

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

0 Review-uri

Fii primul care scrie un review.

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.