Toate comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi (in zilele lucratoare, de luni-vineri).
19,99 lei 27,99 lei

Ulei de Sofranel

Uleiul de Sofranel este un ulei bogat in acizi grasi poli-nesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator si anti-age. Este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectată de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului. Uleiul de Sofranel face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: Olanda

Comanda acum produsul favorit si castiga in contul tau pana la 12 puncte.
100 ml. 250 ml.
Clear
1723071433
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Sofranel – descriere, recomandari

Uleiul de Sofranel este un ulei bogat in acizi grasi poli-nesaturati, vitamine si antioxidanti, benefic pentru piele prin efectul emolient, nutritiv, regenerator si anti-age. Este util indeosebi pentru pielea uscata, tenul matur, cearcane, pielea afectată de roseata, cuperoza, rozacee si pentru ingrijirea parului. Uleiul de Sofranel face parte din categoria uleiuri vegetale.

Are o textura usoara, nu lasa film gras pe piele. Este o sursa bogata de acid linoleic (omega-6), vitamina K, E și antioxidanti.

Metoda de obtinere
  • prin extractie/presare din semintele plantei, urmata de rafinare pentru deceruire si dezodorizare.
Proprietati organoleptice
  • lichid uleios clar, culoare usor galbuie, miros slab specific.
Profil acizi grasi
  • Acizi grași saturați (C:14) 0.2%
  • Acid miristic (C14:0) 0,2%
  • Acid palmitic (C16:0) 7%
  • Acid stearic (C18:0) 3%
  • Acid oleic (C18:1) 15%
  • Acid linoleic (C18:2) 76%
  • Acid linolenic (C18:3) 1%
  • Acid arahidic (C20:0) 1%
  • Acid ecosenoic (C20:1) 1%
  • Acid behenic (C22:0) 1%
Ingrediente (INCI)
  • carthamus tinctorius seed oil.

Tara de origine: Olanda

Proprietatile uleiului de Sofranel

  • emolient, nutritiv, prezerva stratul lipidic al pielii;
  • ajuta la mentinerea hidratarii cutanate;
  • actioneaza impotriva cuperozei datorita continutului in vitamina K;
  • reduce roseata si contribuie la repararea pielii;
  • are textura lejera, se absoarbe usor in piele;
  • antioxidant si anti-aging, combate imbatranirea pielii;
  • regenerator, restructurant, sporeste elasticitatea pielii;
  • protejeaza parul de actiunea radicalilor liberi si de deshidratare;
  • hraneste fibra capilara și-i confera un aspect sanatos.

Recomandari, aplicatii produs

  • ingrijirea oricarui tip de ten, in special a celui matur;
  • in caz de cearcane, roseata, cuperoza, rozacee;
  • ingrijirea pielii uscate, deteriorate, sensibile;
  • piele lipsita de elasticitate si fermitate;
  • ingrijirea si infrumusetarea parului;
  • par uscat, fire deteriorate, caderea parului.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, de preferinta sub 19°C, ferit de razele solare.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Profil de acizi grasi

  • Acizi grași saturați (C:14) 0.2%
  • Acid miristic (C14:0) 0,2%
  • Acid palmitic (C16:0) 7%
  • Acid stearic (C18:0) 3%
  • Acid oleic (C18:1) 15%
  • Acid linoleic (C18:2) 76%
  • Acid linolenic (C18:3) 1%
  • Acid arahidic (C20:0) 1%
  • Acid ecosenoic (C20:1) 1%
  • Acid behenic (C22:0) 1%

Mod de utilizare in cosmetica a uleiului de Sofranel

  • aplicat ca atare pe pielea proaspat igienizata si inca usor umeda;
  • aplicat ca atare pe varful firelor de par uscate, deteriorate;
  • in amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esentiale sau diverse extracte in functie de necesitatile pielii;
  • pentru formularea de creme si seruri pentru contur de ochi;
  • ca ingredient in cremele anti-aging;
  • ca ingredient in cremele de zi sau de noapte pentru tenul matur, sensibil sau uscat;
  • ca ingredient in crema, lapte sau unt de corp;
  • ca ingredient in creme pentru pielea sensibila, deteriorata;
  • pentru formularea cremelor cu actiune anti-cuperoza;
  • ca ingredient pentru prepararea de creme si seruri capilare, balsam sau masca de par.

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Carthamus tinctorius seed oil

Clasificare

Grad cosmetic

Metoda de obtinere

Extractie, Presare, Rafinare

Partea plantei

Seminte

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Clar, Lichid, Usor galbui

Textura

Usoara

Miros / Aroma

Caracteristic, Slab

Dozaj

1 – 100 %

Punct de topire

Lichid la temperatura camerei

Indice saponificare

186 – 198

Proprietati

Anti-aging, Emolient, Nutritiv, Regenerator

Indicatii

Linii fine, Riduri

Aplicatii

Cosmetica

Ten

Creme de fata, Creme pentru ochi, Seruri, Uleiuri faciale

Corp

Creme, Creme de maini, Emulsii, Uleiuri de corp, Unturi de corp

Par

Balsamuri de par, Seruri pentru par

Tip de ten

Gras, Matur, Mixt, Normal, Toate tipurile

Tip de par

Deteriorat, Normal, Uscat

Tara de origine

Olanda

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de sofranel (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-sofranel-flory-100ml

Ulei de Sofranel

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

0 Review-uri

Fii primul care scrie un review.

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.