Comenzile inregistrate pana in ora 15:00 (in zilele lucratoare) vor fi predate catre curier in aceeasi zi. Va multumim pentru sustinere!
-3%
Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 33,81 lei.

Ulei de Luminita serii Bio virgin

Uleiul de Luminita serii Bio virgin sau primula este un ulei foarte apreciat pentru efectul regenerator si antirid, amelioreaza semnele de imbatranire, imbunatateste elasticitatea pielii. Este ideal pentru ingrijirea zonei delicate in jurul ochilor, a pielii sensibile, pentru netezirea ridurilor si in aplicatii anti-aging. Uleiul de Luminita serii Bio virgin face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: China

100 ml. 250 ml.
Clear
1723071424
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Luminita serii – descriere, recomandari

Uleiul de Luminita serii Bio virgin sau primula este un ulei foarte apreciat pentru efectul regenerator si antirid, amelioreaza semnele de imbatranire, imbunatateste elasticitatea pielii. Este ideal pentru ingrijirea zonei delicate in jurul ochilor, a pielii sensibile, pentru netezirea ridurilor si in aplicatii anti-aging. Uleiul de Luminita serii Bio virgin face parte din categoria uleiuri vegetale.

Uleiul de Luminita serii Bio virgin este obtinut prin presarea la rece din semintele florilor galbene de luminița serii sau primula, cum se mai numeste, este un ulei exceptional datorita continutului sau in acidul gamma-linolenic, un acid gras esential polinesaturat, rar regasit in uleiuri vegetale intr-un procent atat de mare. Compusii din uleiul de luminita serii contribuie la mentinerea elasticitatii si supletii pielii, mentin in echilibru stratul hidrolipidic al pielii, contribuie la reconstructia membranei celulare. Uleiul este bogat si in vitamina E si fitosteroli.

Metoda de obtinere
  • prin presare la rece din semintele florii.
Calitate
  • ulei presat la rece, grad alimentar si cosmetic.
Proprietati organoleptice
  • lichid uleios limpede, culoare galben-verzuie, miros fin caracteristic.
Profil acizi grasi
  • Acid palmitic (C 16:0) 6%
  • Acid stearic (C18:0) 2%
  • Acid oleic (C18:1) 8%
  • Acid linoleic (C18:2) 75%
  • Acid linolenic (C18:3) 9%
Ingrediente (INCI)
  • oenothera biennis oil;
  • 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica;
  • produs certificat de ECOCERT Greenlife.

Tara de origine: China

Proprietatile uleiului de luminita serii

Proprietatile uleiului de luminita serii

  • favorizeaza regenerarea cutanata si mentinerea elasticitatii pielii;
  • favorizeaza hidratarea pielii, previne pierderile de apa transepidermale;
  • antirid, intarzie procesul de imbatranire a pielii;
  • actiune restructuranta asupra fibrelor de colagen;
  • intareste bariera de protectie a pielii;
  • antioxidant, anti-age, combate imbatranirea prematura;
  • calmant al pielii iritate sau afectate de factorii externi;
  • usor antiinflamator;
  • fortifiant pentru unghii si par.

Recomandari, aplicatii produs

Recomandari, aplicatii produs

  • ingrijirea oricarui tip de piele, in special a tenului matur, ridat;
  • tratamente cosmetice pentru pielea ofilita, lipsita de elasticitate;
  • ten uscat, piele care se deshidrateaza repede;
  • ingrijirea pielii afectate de eczeme, psoriazis, dermatite, iritatii;
  • ingrijirea zonei delicate in jurul ochilor, a gatului si decolteului;
  • calmarea pielii agresate de factori externi (frig, vant);
  • ingrijirea dupa expunerea la soare, regenerarea pielii dupa arsuri usoare;
  • mentinerea elasticitatii pielii, pentru prevenirea vergeturilor;
  • ingrijirea parului deteriorat, vopsit, cu varfuri despicate;
  • ingrijirea unghiilor casante.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, de preferinta sub 19°C, ferit de lumina directa.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Profil de acizi grasi

Profil de acizi grasi

  • Acid palmitic (C 16:0) 6%
  • Acid stearic (C18:0) 2%
  • Acid oleic (C18:1) 8%
  • Acid linoleic (C18:2) 75%
  • Acid linolenic (C18:3) 9%

Mod de utilizare in cosmetica a uleiului de luminita serii

Mod de utilizare in cosmetica a uleiului de luminita serii

  • este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele, par sau unghii;
  • se poate folosi in combinație cu alte uleiuri vegetale alese in functie de nevoile pielii, pentru a prepara un ulei facial;
  • combinat cu alte uleiuri vegetale speciale si cu active liposolubile, pentru prepararea de seruri faciale;
  • ca ingredient in felurite compozitii cosmetice sub forma de: creme, lotiuni si seruri pentru fata, creme contur de ochi;
  • ca ingredient pentru prepararea unei creme, lapte sau ulei de corp;
  • pentru ingrijirea unghiilor se poate folosi sub forma de baie de ulei sau in combinatie cu alte ingrediente specifice sub forma de crema, balsam;
  • pentru par se poate folosi ca ingredient in prepararea de masti si creme capilare sau ca ser aplicat pe varfuri, simplu sau in combinatie cu active specifice.

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate 0,28 kg
Dimensiuni 5 × 5 × 15 cm
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Oenothera biennis oil

Clasificare

Grad cosmetic

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Galben auriu, Lichid

Textura

Medium

Miros / Aroma

Caracteristic, Pflanzlich

Proprietati

Anti-aging, Antiiritant, Antirid, Calmant cutanat, Emolient, Protector

Indicatii

Mancarime

Aplicatii

Piele toate tipurile

Ten

Creme de fata, Creme pentru ochi, Seruri, Tratamente

Corp

Balsamuri, Creme, Creme de maini, Emulsii, Uleiuri de corp, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente

Par

Balsamuri de par, Seruri pentru par, Seruri pentru scalp, Tratamente, Uleiuri pentru barba

Ingrijire solara

Produse dupa plaja

Tip de ten

Matur, Mixt, Normal, Sensibil, Uscat

Tip de par

Deteriorat, Uscat, Vopsit

Tara de origine

China

Info colaborare B2B

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de luminita serii> (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-luminita-serii-bio-virgin-flory-100ml

Ulei de Luminita serii Bio virgin

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

0 Review-uri

Fii primul care scrie un review.

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.