Comenzile inregistrate pana in ora 15:00 (in zilele lucratoare) vor fi predate catre curier in aceeasi zi. Va multumim pentru sustinere!
-9%
Prețul inițial a fost: 26,99 lei.Prețul curent este: 24,61 lei.

Ulei de Avocado Bio virgin

Uleiul de Avocado Bio virgin este un ulei hranitor, catifelant si hidratant, are o compatibilitate foarte buna cu pielea, ii confera o hidratare imbunatatita, netezime si elasticitate. Ajuta la mentinerea functiei de bariera a pielii, are calitati esentiale pentru ingrijirea tenului si a corpului, pentru ingrijirea pielii sensibile și confera stralucire parului. Uleiul de Avocado face parte din categoria uleiuri vegetale.

Tara de origine: Kenya

100 ml. 250 ml.
Clear
1723071416
Brands:: FLORY.ro
Brands

Descriere produs

Descriere produs

Ulei de Avocado – descriere, recomandari

Uleiul de Avocado Bio virgin este un ulei hranitor, catifelant si hidratant, are o compatibilitate foarte buna cu pielea, ii confera o hidratare imbunatatita, netezime si elasticitate. Ajuta la mentinerea functiei de bariera a pielii, are calitati esentiale pentru ingrijirea tenului si a corpului, pentru ingrijirea pielii sensibile și confera stralucire parului. Uleiul de Avocado face parte din categoria uleiuri vegetale.

Metoda de obtinere
  • prin presare la rece din pulpa fructului.
Calitate
  • produs cosmetic natural si organic, 100% din totalul ingredientelor provin din agricultura organica si este certificat de Ecocert.
Profil acizi grasi
  • Acid palmitic (C 16:0) 15%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 7%
  • Acid stearic (C 18:0) 3%
  • Acid oleic (C 18:1) 59%
  • Acid linoleic (C 18:2) 13%
  • Acid linolenic (C 18:3) 3%
Ingrediente (INCI)
  • Persea Gratissima Oil;
  • 100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica;
  • produs natural și organic certificat de ECOCERT.

Tara de origine: Kenya

Proprietatile uleiului de avocado

Proprietatile uleiului de avocado

  • se simte moale si dens pe piele, se repartizeaza bine;
  • bun emolient, confera finete si catifelare pielii;
  • lasa pe piele un finish elegant, non-gras;
  • ajuta la mentinerea functiei de bariera a pielii;
  • foarte apreciat pentru continutul ridicat in acizi grasi, carotenoizi, fitosteroli si vitamine;
  • ideal ca ulei de masaj sau ca ulei de baza pentru produsele de tratament;
  • ajuta la cresterea confortului si a elasticitatii pielii;
  • amelioreaza reactiile inflamatorii si calmează pielea;
  • hraneste parul, ii confera frumusete si stralucire.

Recomandari, aplicatii produs

Recomandari, aplicatii produs

  • poate fi aplicat ca atare pe piele si par;
  • combinat cu alte uleiuri si unturi vegetale, uleiuri esentiale si active liposolubile;
  • poate fi utilizat pentru o gama larga de formulari cosmetice​;
  • ca ingredient in formulele de restaurare a barierei cutanate, de hranire a pielii, de reconditionare a parului si de protectie a culorii;
  • indicat in special pentru pielea uscata, crapata, stresata, in ingrijirea pielii sensibile, in tratamente pentru parul fragil.

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa.
Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic / uz extern.

Profil de acizi grasi

Profil de acizi grasi

  • Acid palmitic (C 16:0) 15%
  • Acid palmitoleic (C 16:1) 7%
  • Acid stearic (C 18:0) 3%
  • Acid oleic (C 18:1) 59%
  • Acid linoleic (C 18:2) 13%
  • Acid linolenic (C 18:3) 3%

Caracteristici sumar

Caracteristici sumar

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Ambalaj

100 ml., 250 ml.

Ingrediente

Ricinus communis seed oil

Clasificare

Grad cosmetic

Procesare

Fara etoxilare, Fara hidrogenare, Fara ionizare, Fara iradiere, Fara sulfonare

Natural Index

ISO 16128: Natural 1.0

Aditivi

Nu

Conservanti

Nu

Aspect

Clar, Galbui, Lichid, Usor galbui, Vascos

Textura

Grasa/bogata

Miros / Aroma

Caracteristic, Neutru, Slab

Proprietati

Emolient, Fortifiant capilar, Nutritiv

Indicatii

Fortificare par, Regenerare par

Aplicatii

Cosmetica, Machiaj, Sapunuri

Corp

Creme de maini, Uleiuri/creme pentru unghii, Unguente

Par

Balsamuri de par, Sampoane solide, Seruri pentru par, Seruri pentru scalp, Tratamente

Tip de par

Cret, Deteriorat, Subtiat, Uscat, Vopsit

Tara de origine

India

Info colaborare B2B

Info colaborare B2B

Cu echipamente de ultima generatie avem o capacitate de ambalare si livrare foarte rapida pentru uleiul de avocado (ambalaj 100 ml. sau 250 ml). Pentru mai multe detalii si informatii echipa noastra iti sta la dispozitie la adresa de e-mail b2b@flory.ro

Notificare legala

Notificare legala

FLORY.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina, informatiile despre produs si instructiunile de utilizare sunt furnizate doar in scop educativ, nu acopera toate precautiile. toate instructiunile de utilizare, toate interactiunile posibile, incompatibilitatile sau posibilele efecte secundare. Informatiile sunt obtinute din surse considerate valabile si de incredere, sunt corecte si complete in masura cunostintelor noastre, dar nu sunt exhaustive si nu se poate garanta acuratetea lor. FLORY.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile incomplete sau eventualele erori de pe site, dar lucrează in permanenta pentru a corecta si completa informatiile furnizate. Produsele si informatiile nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie utilizate ca un substitut pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricarei afectiuni sau boli medicale. Pentru orice utilizare terapeutica, consultati un medic.

ulei-de-avocado-bio-virgin-100ml

Ulei de Avocado Bio virgin

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

Doar clientii autentificati care au cumparat acest produs din magazinul online FLORY.ro, pot posta review-uri pentru acest produs.

0 Review-uri

Fii primul care scrie un review.

0
0 Review-uri, 0 Q&As
0%
0%
0%
0%
0%

0 Intrebari

  1. Ai nelamuriri? Fii primul care pune o intrebare si poti primi raspunsul cat mai repede!

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.